• Termeni si conditii

  Generalitati

  Proprietarul acestui site este SC JOY CONECT SRL. Pentru detalii privind aceasta companie va rugam sa accesati link-ul Contact.
  In cuprinsul acestor Conditii generale proprietarul va fi denumit generic www.supermajorat.ro

  Accesand si utilizand site-ul www.supermajorat.ro respectiv dar fara a se limita la vizionarea,  solicitarea ofertelor,  descarcarea materialelor postate in orice format si/sau alegerea produselor si serviciilor, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si www.supermajorat.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site chiar acum.

  www.supermajorat.ro îsi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. În cazul în care vor exista modificari ale continutului sectiunii Termeni si Conditii, acestea vor fi actualizate pe site, unde se va publica cea mai recenta versiune.

  Continut si drepturi de autor (copyright)

  Intregul continut al site-ului www.supermajorat.ro, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Joy Conect SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Joy Conect SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
  Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de email: vreau@supermajorat.ro

  www.supermajorat.ro are dreptul sa suspende sau sa înceteze accesul vizitatorilor la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut, fara nicio alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite motivarea actiunii sale.

  www.supermajorat.ro nu îsi asuma raspunderea, în nicio situatie, pentru nicio dauna, datorata direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a întreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Www.supermajorat.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete si corecte.

  Comunicari comerciale, prezentarea produselor si serviciilor

  Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de achizitionare, trebuie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu, precum si conditiile comerciale pentru achizitionare.

  Solicitarea de informatii suplimentare sau cererile de oferta de pret se pot trimite catre SC JOY CONECT SRL pe urmatoarele cai:

  • Folosind formularul de contact de pe site
  • Prin email la adresa vreau@supermajorat.ro
  • Prin telefon la numarul (+40) 722 722 790

  Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la produsul/serviciul dorit. www.supermajorat.ro nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru neajunsurile cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

  În cazul în care www.supermajorat.ro considera ca sunt necesare mai multe informatii pentru a putea da o oferta de pret reala sau pentru a stabili detalii în legatura cu oferta, poate cere date suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon furnizat de acesta, sau poate sterge cererea fara nici o înstiintare a utilizatorului.

  Prin folosirea site-ului www.supermajorat.ro pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic/text de la www.supermajorat.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail/telefon si/sau anunturi pe site. De asemenea, Www.supermajorat.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail/telefon din partea Www.supermajorat.ro

  Protectia datelor

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.supermajorat.ro se obliga sa le administreze in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate.

  Scopul colectarii datelor este:

  • furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente.

  Utilizatorul trebuie sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de înregistrare.

  • altele (ex. în scopuri de marketing)

  www.supermajorat.ro respecta drepturile utilizatorului, conform cerintelor GDPR. Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor si prelucrarea acestora citeste sectiunea Politica de confidentialitate AICI.

  Orice persoana are dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

  Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Vom onora cererea dvs. respectand prevederile legale în vigoare.

  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati în cel mai scurt timp posibil prin email vreau@supermajorat.ro

  Dispozitii finale

  Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel încat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute în acest document.

  www.supermajorat.ro îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul.